Vor den Sandgruben 63, 49843 Gölenkamp Uelsen, Duitsland


Kenmerken:

Soort woonhuis:vrijstaande woning
Bouwjaar:1981
Bouwjaar bijgebouw:1983
Aantal slaapkamers:6
Woonoppervlak:294m2
Inhoud woning:1.508m3
Perceeloppervlak:5.376 m2
Onderhoud binnen:goed
Onderhoud buiten:goed
Badkamer begane grond:2016
Badkamer verdieping:2016

Omschrijving:

Altijd al in het buitenland willen wonen en genieten van de rust en ruimte ? In Duitsland over de grens bij Uelsen staat dit fraaie landhuis te koop, de kavel beslaat maar liefst 5.376 m² grond met de mogelijkheid 2,5 ha landbouwgrond met schuur bij te huren en met recht op eerste koop. Hierdoor wordt de woning ook geschikt voor het houden van paarden.

In de aanbouw is een separate wooneenheid te creëren welke al voorzien is van een slaap- en badkamer, toilet en sauna. In de grote af te sluiten kapschuur (5,74 x 15,74 m²) is ruimte voor gereedschap en 5 auto’s. In de kleinere schuur (4,50x7,00 m²) is ruimte voor tuingereedschap en houtopslag.

De woning heeft een woonoppervlak van maar liefst 294 m² en een inhoud van 1.500 m³. De binnenzijde is afgewerkt met grove materialen; eiken, baksteen, openhaard van Bentheimer zandsteen waardoor het interieur een ruwe uitstraling krijgt. Verder zijn de badkamers onlangs vernieuwd.

Aan de zuid-westkant van de woning is een groot terras aangelegd om te kunnen genieten van de ondergaande zon en mooi aangelegde tuin. De tuin is voorzien van tuinverlichting en een beregeningsinstallatie.

De woning ligt in een open landschap afgewisseld met houtwallen, op 5,5 km uit het centrum van Uelsen. Uelsen is een actieve gemeente met een grote gemeenschapszin en diverse faciliteiten zoals winkels, banken, supermarkten, hotel, openluchtzwembad en een overdekt zwembad. Uelsen vormt samen met een aantal omliggende plaatsen waaronder Gölenkamp: Samtgemeinde Uelsen,

Klik hier voor meer info.