Kruissteenweg 33 - 35, 7642 VZ Wierden
€ 650.000,-- k.k.


Kenmerken:

Kruissteenweg 35begane grond
EnergielabelC
Soort woonhuisbenedenwoning
Bouwjaar1957
Aantal slaapkamers4
Woonoppervlak96 m2
Inhoud woning303 m3
KadastraalWierden, sectie B nummer 1514 ged.
Perceeloppervlak485 m2
Onderhoud binnengoed
Onderhoud buitenredelijk
CV ketel2010
Kruissteenweg 33bovenwoning
Energielabel B
Soort woonhuisappartement
Bouwjaar1957
Aantal slaapkamers 4
Woonoppervlak104 m2
Inhoud woning317 m3
Kadastraal Wierden, sectie B nummer 1514 ged.
Perceeloppervlak16 m2
Onderhoud binnengoed
Onderhoud buiten redelijk
CV ketel2009

Omschrijving:

Aan de Kruissteenweg 33 en 35 in Wierden wordt deze benedenwoning (35) met een grote mooi aangelegde tuin op het zuiden met vijver en een bijbehorende bovenwoning (33) op een kavel van 501m² uit 1957 te koop aangeboden. De toegangsdeur van de benedenwoning is aan de zijkant met huisnummer 35. De voordeur geeft toegang tot een hal waar aan is gelegen:  woonkamer met eetkamer/ slaapkamer, ruime kelder 3,4 x 3,4m², toilet en keuken. De keuken loopt over in een 2e hal waarop je uitkomt op 3 slaapkamers, toilet, badkamer en een achterdeur, alle voorzien van geïsoleerde kunststof kozijnen. De kavel met fraai aangelegde tuin, vijver en 3 terrassen beslaat 501m² grond, voor de garage  is er voldoende parkeerruimte voor meerdere voertuigen. In de garage is tevens een berging voor de bovenwoning, deze is vanaf een separate toegangsdeur vanaf de Karel Doormanstraat bereikbaar. De voorzijde is voorzien van een toegangspad naar de bovenwoning en een tuin. Achter de woning is een groot terras en 2 kleinere terrassen met een vijver met watervalletje. Enkele wetenswaardigheden: - Energielabel Kruissteenweg 33: B (datum registratie 27-03-2024); - Energielabel Kruissteenweg 35: C (datum registratie 27-03-2024); - Bouwjaar 1957; - Beide woningen hebben gezamenlijk 200 m2 woonoppervlak; - Groot perceel 501m²; - Fraai aangelegde tuin; - Gelegen midden in Overijssel; - Onder architectuur gebouwd; - Gehele woning voorzien van kunststofkozijnen met dubbel glas; - Gevel en dak geïsoleerd; - Tuin op het zuiden voorzien van een groot terras; Is uw interesse gewekt ? Neem dan contact met ons op, om deze verrassende woning met fraai aangelegde tuin op het zuiden te komen bezichtigen.

De locatie ligt op loopafstand van het centrum van Wierden met vele voorzieningen binnen handbereik: supermarkten (Albert Hein, Aldi, Lidl, Plus, Jumbo); sportaccommodaties (sporthal ’n Dikken voor binnensporten, overdekt zwembad De Kolk, sportpark “het Lage Veld” met voetbal, korfbal en tennis, diverse fitnesscentra, wandelgroepen); recreatieplas het Lage Veld (buitensport, zwemmen, hardlopen) winkels (Hema, Action, Kruitvat, Etos, Blokker, Jysk, Pearle ), restaurants en cafés. Vanaf de woning bent u binnen 5 minuten op de A35 richting Enschede of Zwolle.

Vanuit Wierden ben je zo in de natuur, zoals de rivieren de Doorbraak, de Regge en het hoogveengebied het Wierdenseveld zijn favoriete plekken en voor wie met de auto erop uit wil is de Sallandse Heuvelrug binnen handbereik.

De woning is solide opgebouwd uit een bakstenen gevel, holle baksteen verdiepingsvloeren en een houten kap met keramische dakpannen. De spouw in de gevel is na-geïsoleerd verder zijn kozijnen vervangen door kunststof kozijnen met geïsoleerd glas dus geen schilderwerk voor de kozijnen. Het dak is eveneens na-geïsoleerd en aan de binnenzijde afgewerkt met een gipsplaat. Het dakbeschot bestaat uit vlakke cementplaten, waarschijnlijk asbesthoudend  en ongevoelig tegen water. Naast de woning staat een schuur met een grote bergzolder in de schuur is een berging opgenomen voor de bovenwoning welke separaat is te bereiken vanaf de Karel Doormanstraat. Beide woningen hebben een separate meterkast , cv ketel en wordt de centrale verwarming verzorgd door radiatoren. De woonkamer op de begane grond is tevens voorzien van een lucht-lucht warmtepomp welke kan koelen en verwarmen.  De trapopgang naar de bovenwoning is een houten trap geplaatst op een betonnen onderlaag. Belangrijk te weten is dat de beneden- en bovenwoning op een juiste wijze goed van elkaar zijn gescheiden (2x cv ketel, baksteen holle verdiepingsvloeren, betonnen trap, 2x voordeuren, 2x meterkast) dit is tijdens de nieuwbouw door de architect al als zodanig uitgewerkt.

Vanuit het centrum is huisnummer 33 de eerste woning, deze ruime bovenwoning omvat 104m² woonoppervlak en kan via de voordeur in het midden bereikt worden via een fraaie houten trap. De bovenwoning kent 2 bouwlagen, de eerste heeft een gang met hieraan de keuken met 1e balkon, eetkamer/ slaapkamer, woonkamer met 2e balkon en de trapopgang naar de tweede verdieping. De keuken sluit aan op een op het zuiden gelegen balkon waarop genoten kan worden van de zon. Aansluitend aan de woonkamer is er nog een 2e slaapkamer op deze verdieping. Op de 2e verdieping zijn 2 slaapkamers gelegen, een badkamer en een washoek op de overloop. Bovenop deze 2e verdieping is 26-3-2024 Pagina 3 van 38 er nog een zolder waar de cv ketel is geplaatst. De bovenwoning heeft dus 4 slaapkamers, 2 op de 1e verdieping en 2 op de 2e verdieping.

De kavel met fraai aangelegde tuin, vijver en 3 terrassen beslaat 501m² grond, voor de garage is er voldoende parkeerruimte voor meerdere voertuigen. In de garage is tevens een berging voor de bovenwoning, deze is vanaf een separate toegangsdeur vanaf de Karel Doormanstraat bereikbaar. De voorzijde is voorzien van een toegangspad naar de bovenwoning en een tuin. Achter de woning is een groot terras en 2 kleinere terrassen met een vijver met watervalletje.

De beide woningen worden gelijktijdig verkocht aan 1 of 2 kopers. Bij 2 kopers is de vraagprijs voor de benedenwoning nr. 35 €365.000,-- k.k. en de bovenwoning nr. 33 €285.000,-- k.k. In dit geval zal er ook een VVE en een splitsingstekening opgesteld dienen te worden rekening k.k.

Indeling huisnummer 33 1e/ 2e verdieping, zolder: Trapopgang 1e verdieping, overloop met meterkast, keuken met balkon, slaapkamer, woonkamer met balkon, slaapkamer 2, toilet, trapopgang naar 2e verdieping, overloop, washoek, badkamer, slaapkamer 3, slaapkamer 4, zolder via vlizotrap.

Indeling huisnr. 35 begane grond: Entree/hal 1, woonkamer, slaapkamer 1, meterkast, kelder (3,4x3,4m²), toilet, keuken, hal 2, slaapkamer 2, slaapkamer 3, slaapkamer 4, badkamer, toilet.

Enkele wetenswaardigheden: - Energielabel ?; - Bouwjaar 1957; - Beide woningen hebben gezamenlijk 200 m2 woonoppervlak; - Groot perceel 501m²; - Fraai aangelegde tuin; - Gelegen midden in Overijssel; - Onder architectuur gebouwd; - Gehele woning voorzien van kunststofkozijnen met dubbel glas; - Gevel en dak geïsoleerd; - Tuin op het zuiden voorzien van een groot terras;

Is uw interesse gewekt ? Neem dan contact met ons op, om deze verrassende woning met fraai aangelegde tuin op het zuiden te komen bezichtigen.

Download hier de brochure.