Bosweg 5b, 7681 GJ Vroomshoop


Kenmerken:

Soort woonhuis:vrijstaand
Bouwjaar:2010
Aantal slaapkamers:4
Woonoppervlakte:223 m²
Inhoud woning:888 m³
Kadastraal:Den Ham, sectie G nummer 3574
Perceeloppervlakte:1.130 m²
Onderhoud binnen:uitstekend
Onderhoud buiten:uitstekend
CV ketel:2019
Energielabel:A

Omschrijving:

Aan de Bosweg 5b tegen het Zandstuvebos in Vroomshoop (Overijssel) wordt deze in 2010 volumineuze onder architectuur van Eve Architecten gebouwd woonhuis aangeboden met slapen op de begane grond.

De locatie ligt dichtbij sportaccommodaties zoals voetbalvelden, tennisvelden, openlucht zwembad en ijsbaan maar ook nabij het centrum van Vroomshoop met een divers winkelbestand waaronder; Jumbo, Lidl, Aldi, Coop, Scapino, Hema, Action en Kruidvat.

Qua natuur ligt Vroomshoop tussen de natuurgebieden de Sallandse Heuvelrug, het Eerder Bos, Junne en Beerze in het westen en de aan Duitsland grenzende Engbertsdijkvenen in het oosten. Wilt u dichterbij een blokje om in de natuur dan kan dit in het Zandstuvebos gelegen direct aan het woonhuis.

Het architectonische woonhuis is opgetrokken uit eersteklas bouwmaterialen; gebakken gevelstenen met smalle lintvoegen, hardhouten gevelkozijnen (Hebo), ps combinatievloer begane grond, betonschilvloeren verdieping en blauwe edelengobe pannen. Verder is de installatie van de woning voorzien van een hr cv ketel op gas (2019) in combinatie met een WTW ventilatiesysteem. Vloerverwarming op de begane grond uitgezonderd de garage en vloerverwarming in de badkamer op de verdieping, overige met radiatoren. Op het dak zijn 2 gemetselde schoorstenen gemaakt t.b.v. de cv- en wtw installatie.

Via de voordeur kom je in een royale hoge centrale hal met vide, de hal biedt toegang tot de keuken, woonkamer met serre, slaapkamer begane grond in combinatie met een badkamer, toilet, meterkast en de trap naar de verdieping. De verdieping is voorzien van 3 grote slaapkamers, inloopkast met centraal een badkamer. Lichtinval in de vertrekken op de verdieping is middels dakkapellen met zadeldak, waarvan de zijwangen zijn voorzien van onderhoudsvrije volkernplaten. Tussen de keuken en geïsoleerde en verwarmde garage/ berging ligt een bijkeuken. Aan de achterzijde van het woonhuis is een royale overkapping gemaakt

De kavel met fraai aangelegde tuin beslaat 1.130m² grond, voor en naast de garage/berging is er voldoende parkeerruimte voor meer voertuigen. De voorzijde is voorzien van een mooi aangelegde tuin, de gemeentegrond loopt hier over in eigen grond in lijn van de gemetselde entreepoeren. Achter de woning is een overdekt terras met gazon en een mooie houten overkapping met berging gemaakt. Hemelwater wordt middels een infiltratiesysteem geïnfiltreerd op eigen grond.

Is uw interesse gewekt ? Neem dan contact met ons op, om deze verrassende woning te komen bezichtigen.

Indeling begane grond: Entree/hal, toilet, meterkast, woonkamer met erker, keuken/ eetkamer met diverse inbouwapparatuur, bijkeuken en doorgang naar verwarmde berging/ garage, slaapkamer met badkamer, terrasoverkapping achter het huis.

Indeling eerste verdieping: Overloop, 3 ruime slaapkamers, badkamer voorzien van ligbad en toilet.

Tweede verdieping: Zoldervloer voor opslag bereikbaar middels vlizotrap

Enkele wetenswaardigheden: - Energielabel A; - Bouwjaar 2010; - Woning heeft maar liefst 223 m2 woonoppervlak; - Groot perceel 1.130m²; - Gelegen midden in Overijssel; - Onder architectuur gebouwd; - Gehele woning is in 2019 geschilderd (buiten); - Gehele woning voorzien van dubbel glas; - Gehele woning is geïsoleerd; - Vloerverwarming begane grond uitgezonderd de garage - Vloerverwarming badkamer verdieping - Tuin voorzien van een mooie terrasoverkapping; - Woning ligt in een rustige woonwijk.

Klik hier voor meer info.