Boekweitakkers 29 , 7681 LM Vroomshoop


Kenmerken:

Soort woonhuis:twee onder één kap woning
Bouwjaar:1993
Verbouw:2004
Aantal slaapkamers:9
Woonoppervlak:177 m2
Inhoud woning:593 m3
Kadastraal:Den Ham, sectie L nummer 889
Perceeloppervlak:230 m2
Onderhoud binnen:goed
Onderhoud buiten:goed
CV ketel:2014

Omschrijving:

algemeen/ ligging: In een rustige woonwijk aan de rand van Vroomshoop ligt dit woonhuis op 230m² eigen grond met maar liefst 177m² ! woonoppervlakte en totaal 9 slaapkamers. Het woonhuis is gebouwd in 1993 en is goed onderhouden, het buitenschilderwerk is in 2019 uitgevoerd en de CV ketel dateert uit 2014. Parkeren kan op eigen erf, aan de weg en aan het eind van de straat bevindt zich een ruime parkeerplaats. Vroomshoop is een rustige plaats in het oosten van Overijssel niet ver van de Duitse grens. De plaats heeft een ruim winkelbestand zoals; Coop, Lidl, Hema, Action, Blokker, Jumbo, Kruidvat, ter Stal, Schuurman Schoenen, Eye Wish Opticiens, Rabobank, Bruna en een groot aantal particuliere winkels in kleding, speelgoed en horeca. In het Zandstuve bos bevindt zich een fraai buitenbad waar in de zomer volop gebruik van wordt gemaakt. Gesport kan er worden in de nieuwe sporthal Het Punt of op het sportpark de Bosrand. Vroomshoop heeft een treinstation met een directe verbinding naar Hardenberg en Almelo.

begane grond: De ingang van de woning is gecombineerd met de ingang van de berging/ schuur en wordt overkapt door de uitkragende bovenverdieping van de bovenbouw, zodat je bij binnenkomst lekker droog kunt staan. De binnenkomst in de hal is ruim doordat deze buiten de woning is geplaatst in de bijbouw. De woonkamer is ruim en licht door de aanbouw van een erker. Achter de keuken bevindt zich een bijkeuken en kantoor/ speelruimte voorzien van voldoende daglicht. In de berging/ schuur is er ruimte om je fietsen en andere spullen op te slaan. Achter het woonhuis bevindt zich een glazen aluminium overkapping waarbij je al vroeg in het jaar kunt genieten van de zon en je kussen niet direct hoeft op te ruimen bij een bui. De buitenruimte achter is bestraat en voorziet nog in een houten schuurtje voor het opbergen van je tuinspullen en speelgoed.

verdieping: De toegang tot de verdieping, de overloop, is groot doordat deze is gecombineerd met een grote ruimte in de bijbouw. Vanaf deze overloop zijn de 6 slaapkamers en badkamer bereikbaar. De slaapkamers voelen allemaal ruim en, door de grote Velux dakramen en dakkapel, licht aan. Door de lichte scheidingswanden kunnen slaapkamer makkelijk gecombineerd worden tot een aantal grotere slaapkamers. De badkamer is voorzien van een bad, 2 wastafels en een toilet.

zolder: De zolder is voorzien van 3 slaapkamers en een kleine bergruimte met op de achtergevel een dakkapel.

Resumé: Een leuke frisse woning met enorm veel ruimte binnen in een rustige buurt. De woning heeft nu veel slaapkamers, een mogelijk toekomstig gebruik zou kunnen zijn om de verdieping te gebruiken als slaapgedeelte en de zolderverdieping als gameroom, kantoorruimte of bergruimte. In de brochure is een alternatieve plattegrond opgenomen met 5 slaapkamers op de verdieping.

Klik hier voor meer info.